21 ene 2008, 6:18

Как може да убива любовта... 

  Poesía » De amor
550 0 8

                                      Как може да убива любовта...

                           

         Когато затворя очи, сълзите ми бавно потичат,

    защото щастливи били - онези, които обичат.

     А моята болка, уви,

       във клетка умира самичка, и плача във мрака... боли,

       защото съм мъничка птичка.

   Просторът ме мами навън, а клетката... много е тясна,

     с крилцата си пърхам, но вън, не мога да литна и... гасна.

   Трохичка засища глада, от малко и вече съм сита,

   но дойде ли нощем студът, не съм аз на топло завита.

  Тогава затварям очи и сълзите бавно се стичат,

  а те ще направят реки, в които се давя самичка!

    

© Мариана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??