10 dic 2009, 10:47

Как се пише 

  Poesía » De humor
2228 0 28
(на мене си и който се познае)))

При мене няма джаста-праста
и вътрешна борба със словото.
Оставя молива на масата
и гледам сутринта – готово.

Не виждам нищо интересно,
мистерия, намеса свише...
По-важното е аз къде съм,
докато моливчето пише)))

Обаче тука се присетих
за граф Толстоевата сказка:
да пише, байно, може всеки,
но само майстор – да задрасква.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??