24 oct 2018, 8:15

Как ти подари ми света 

  Poesía » Filosófica, Otra
666 1 2

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

Ти виждаш, в очите те гледам...

а някога аз се боях...

Ти виждаш, усмихнат съм днеска,

а някога мрачен аз бях...

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

 

 

 

 

 

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??