24 окт. 2018 г., 08:15

Как ти подари ми света 

  Поэзия » Философская, Другая
668 1 2

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

Ти виждаш, в очите те гледам...

а някога аз се боях...

Ти виждаш, усмихнат съм днеска,

а някога мрачен аз бях...

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

 

 

 

 

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??