Oct 24, 2018, 8:15 AM

Как ти подари ми света 

  Poetry » Phylosophy, Other
669 1 2

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

Ти виждаш, в очите те гледам...

а някога аз се боях...

Ти виждаш, усмихнат съм днеска,

а някога мрачен аз бях...

Учителко, още си спомням...

как ти подари ми света...

с увереност, дето ми вдъхна...

сега срещу тебе стоя...

 

 

 

 

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??