18 may 2011, 22:57

Какво искаш 

  Poesía
790 0 0

Погледът, целувките, копнежите,

тъгата, носталгията, кроежите -

кое е по-силно в теб,

какво искаш от любовта,

дали ще кипи кръвта?

Какво искаш от живота,

къде е твоята голгота?

Отговорът се крие в нас, в душата,

но дали можем да признаем на глас...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??