18 мая 2011 г., 22:57

Какво искаш 

  Поэзия
777 0 0

Погледът, целувките, копнежите,

тъгата, носталгията, кроежите -

кое е по-силно в теб,

какво искаш от любовта,

дали ще кипи кръвта?

Какво искаш от живота,

къде е твоята голгота?

Отговорът се крие в нас, в душата,

но дали можем да признаем на глас...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??