Погледът, целувките, копнежите,
тъгата, носталгията, кроежите -
кое е по-силно в теб,
какво искаш от любовта,
дали ще кипи кръвта?
Какво искаш от живота,
къде е твоята голгота?
Отговорът се крие в нас, в душата,
но дали можем да признаем на глас...
© Петя Ченкина All rights reserved.