18.05.2011 г., 22:57 ч.

Какво искаш 

  Поезия
792 0 0

Погледът, целувките, копнежите,

тъгата, носталгията, кроежите -

кое е по-силно в теб,

какво искаш от любовта,

дали ще кипи кръвта?

Какво искаш от живота,

къде е твоята голгота?

Отговорът се крие в нас, в душата,

но дали можем да признаем на глас...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??