29 dic 2009, 9:56

Какво направих 

  Poesía
448 0 1

От сън дълбок ли се пробудих

В гора от мисли се загубих

Изтръпнал и смутен

Дали навън е вече ден

Дали си някъде във мен

В река от мъка се удавих

Силно аз крещях - забравих

Със себе си какво направих

От тишината силна оглушах

От думи празни онемях

В прахта се сринах на колене

Изправих се

Изтупах я от мене

Събудих любовта за да не дреме

Събудих се

Крещях - Забравих

Със себе си какво направих

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хехе, то човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи шегичка де, стихото е хубаво.
Propuestas
: ??:??