26 oct 2010, 20:40

Какво остава тогава 

  Poesía
770 0 27

Кой се страхува 

С мен да палува

В моята обич

Без страх  да потъва

Давам я цяла

Силна и бяла

На парченца не става

Какво остава тогава

Пробитата лодка потъва

Вятър спира 

платна да издува

Какво остава тогава

Една забрава...

Пътник по пътя широк

Пътник не пророк

Спомен понесъл

Спомен мил

Спомен мой

Живот без покой

Пъзел на парчета 

Кой ще нареди

Някой от парченцата си скри

Друг ги изгори

Кой следите заличи

Сълзите кой изтри

Разпръснах всичките искри

Сутрин в лъчите

Нощем се усмихват 

От звездите...

От моята обич

Кой се страхува

В обич душата ми плува

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??