2 ago 2009, 0:45

Кал 

  Poesía » Otra
410 0 1

Безутешно лутам се,

дълбоко в черни дни навлизам,

напред вървя,

ала сякаш връщам се назад.

 

Къде е минало,

къде е бъдеще,

не знам,

всичко потънало е в кал.

 

Нещо редом

тътри се до мен,

но трудно ми е да го нарека,

сянката ми или знак,

душата колко много ме боли.

 

Всичко изцапано е с мръсотия,

имам чувството, че

право в мен се влива,

ала няма кой кранчето да завърти,

че мизерният живот да спре да ми тежи.

© Виктория Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ами пусни си един хубав душ! Облечи си новите дрехи и се усмихни!
    Светът е хубав на твоята възраст. Засмей се и всичко ще бъде красиво!
Propuestas
: ??:??