22 may 2018, 23:54

Капан 

  Poesía » De amor
286 0 0

Заключих вратите

с катинар голям. 

Гледай от прозореца звездите, 

но погледа ти да спре до там. 

Не можеш да избягаш -

вече си в капан. 

 

Отключих ти сърцето си

и изход няма - вътре си сам. 

Не гледай тъй гневно в очите ми, 

влюбих се, но как и аз не знам. 

Не можеш да избягаш - 

вече си в капан. 

 

Никога не идвам в съня ти -

не ме каниш ти там. 

Но ти не излизаш от моя 

и това е проблемът голям. 

Не можеш да избягаш, 

вече си в капан. 

 

Мислите ми бягат при теб, 

недей ги отхвърля, бъди разбран. 

Писах това стихотворение за теб, 

но и в него си ти затворник сам, 

и не можеш да избягаш, 

вече си в капан. 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??