25 sept 2013, 20:34

Капризи 

  Poesía
519 0 1

3

 

Очите на вятъра -

втренчени в мене -

търсят спасение.

 

 

7

 

От скъсаната черна струна на нощта

щурецът сцената си построява.

И чак до съмване

люлее с песента си лятото.

 

 

 

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??