25.09.2013 г., 20:34 ч.

Капризи 

  Поезия
520 0 1

3

 

Очите на вятъра -

втренчени в мене -

търсят спасение.

 

 

7

 

От скъсаната черна струна на нощта

щурецът сцената си построява.

И чак до съмване

люлее с песента си лятото.

 

 

 

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??