Sep 25, 2013, 8:34 PM

Капризи 

  Poetry
522 0 1

3

 

Очите на вятъра -

втренчени в мене -

търсят спасение.

 

 

7

 

От скъсаната черна струна на нощта

щурецът сцената си построява.

И чак до съмване

люлее с песента си лятото.

 

 

 

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??