17 mar 2016, 21:03

Като двайсетгодишни 

  Poesía » De amor
362 0 6

Като двайсетгодишни

 

Как премина животът ни, с теб не разбрахме.

Загрубели от болки на любови предишни,

раболепна признателност не пожелахме.

Просто гръм ни удари. Като двайсетгодишни.

 

И, загърбили двамата настояще и минало,

за мига си живеем. Без проблеми излишни.

Продължаваме, все така, да летиме със вятъра.

И все тъй да се любим. Като двайсетгодишни.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??