11 jul 2009, 20:54

Като дъжд... 

  Poesía » Otra
933 0 20

Като дъжд...

 

Вали...

и водата се стича

по тъжните улици

като дива река!

Боли...

и тъгата ми тича

по празните страници

като тъмна мъгла!

 

Вали...

и безпаметно тихо е

в самотата на дните.

Като липса на мъж...

Боли...

от неписани стихове,

а сълзите в очите

как приличат на дъжд...

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??