Като дъжд...
Вали...
и водата се стича
по тъжните улици
като дива река!
Боли...
и тъгата ми тича
по празните страници
като тъмна мъгла!
Вали...
и безпаметно тихо е
в самотата на дните.
Като липса на мъж...
Боли...
от неписани стихове,
а сълзите в очите
как приличат на дъжд...