Jul 11, 2009, 8:54 PM

Като дъжд... 

  Poetry » Other
927 0 20

Като дъжд...

 

Вали...

и водата се стича

по тъжните улици

като дива река!

Боли...

и тъгата ми тича

по празните страници

като тъмна мъгла!

 

Вали...

и безпаметно тихо е

в самотата на дните.

Като липса на мъж...

Боли...

от неписани стихове,

а сълзите в очите

как приличат на дъжд...

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??