4 oct 2009, 15:16

Като ябълка 

  Poesía » De amor
713 0 16

Ти си ми като ябълка
в джоба на просяк.

Вървя през пазара
и често се пипам,
за да съм сигурен, че те нося.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??