Oct 4, 2009, 3:16 PM

Като ябълка 

  Poetry » Love
714 0 16

Ти си ми като ябълка
в джоба на просяк.

Вървя през пазара
и често се пипам,
за да съм сигурен, че те нося.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??