4.10.2009 г., 15:16 ч.

Като ябълка 

  Поезия » Любовна
708 0 16

Ти си ми като ябълка
в джоба на просяк.

Вървя през пазара
и често се пипам,
за да съм сигурен, че те нося.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??