Имах
и нямах.
Взимах
и давах.
Всичко загубвах.
Не се преструвах.
За мен ме болеше,
за другите повече.
Сама се прегръщах.
Назад не се връщах.
Щастлива
и бедна.
Богата,
като за последно,
раздавах.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados