4.07.2019 г., 9:17 ч.

Като за последно 

  Поезия » Авторска песен, Друга
531 2 0

Имах

и нямах.

Взимах

и давах.

Всичко загубвах.

Не се преструвах.

За мен ме болеше,

за другите повече.

Сама се прегръщах.

Назад не се връщах.

Щастлива 

и бедна.

Богата,

като за последно,

раздавах.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??