Jul 4, 2019, 9:17 AM

Като за последно 

  Poetry » Authors song, Other
536 2 0

Имах

и нямах.

Взимах

и давах.

Всичко загубвах.

Не се преструвах.

За мен ме болеше,

за другите повече.

Сама се прегръщах.

Назад не се връщах.

Щастлива 

и бедна.

Богата,

като за последно,

раздавах.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??