Казват времето лекува,
но всъщност сърцето
свиква със това!?
Да бъде лъгано, мамено
че съществува... Любовта...
Тя съществува ли!?
Мираж...
Дали е истински копнеж?
Не зная...
Но искам тя да съществува...
По истинска, едва ли ще намерим...
Затуй миража трябва да запазим.
За любовта сърцата да отворим.
© Ангел Todos los derechos reservados