16 ago 2007, 20:48

Когато 

  Poesía
434 0 1

Когато стиснеш в длани сълзите си,
знай, това съм аз без твоя глас.

Когато видиш смъртта в очите,
тогава ще видиш мен без теб.

Когато викаш, превиваща се от болка,
ще видиш моето лице, викащо хиляди
ветрове, за да те спре.

Тогава ще разбереш,
колко много обичал съм те...!!!

© Кейси Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Mmm Браво хубаво стихче и заслужено 6 от мен Като гледам имаш доста талант
Propuestas
: ??:??