Aug 16, 2007, 8:48 PM

Когато 

  Poetry
435 0 1

Когато стиснеш в длани сълзите си,
знай, това съм аз без твоя глас.

Когато видиш смъртта в очите,
тогава ще видиш мен без теб.

Когато викаш, превиваща се от болка,
ще видиш моето лице, викащо хиляди
ветрове, за да те спре.

Тогава ще разбереш,
колко много обичал съм те...!!!

© Кейси Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Mmm Браво хубаво стихче и заслужено 6 от мен Като гледам имаш доста талант
Random works
: ??:??