16.08.2007 г., 20:48 ч.

Когато 

  Поезия
436 0 1

Когато стиснеш в длани сълзите си,
знай, това съм аз без твоя глас.

Когато видиш смъртта в очите,
тогава ще видиш мен без теб.

Когато викаш, превиваща се от болка,
ще видиш моето лице, викащо хиляди
ветрове, за да те спре.

Тогава ще разбереш,
колко много обичал съм те...!!!

© Кейси Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Mmm Браво хубаво стихче и заслужено 6 от мен Като гледам имаш доста талант
Предложения
: ??:??