11 ene 2017, 21:36

Когато 

  Poesía » Otra
626 2 16

Когато е толкова снежно и толкова тихо,
че всяка снежинка е цвят на замръзнала нота,
заключен във нечии бели и влюбени стихове
със вкус на ванилия, мляко и лунна разходка,
когато е толкова тихо и толкова снежно,
че дългият сън има длани, с които прегръща,
докато притваря клепачи със котешка нежност
и в спомен, оплетен от пух на небе се превръща,
по най-синеокият ръб на безшумната вечер
две кротки звезди калдъръмено се търколѝха
и драснаха светли следи върху облак далечен...
когато сме толкова снежни. И толкова тихи.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??