18 jun 2017, 14:18

Когато денят боли 

  Poesía
787 4 9

Когато реалността пулсира, боли,

а срещата със светлината сблъсък е,

обезболяващата доброта е лек,

смиряващото сливане с природата.

Ръка човечна и очовечаваща,

ласка, трохичка хляб и капчица роса…

Когато реалността пулсира, боли,

гмурни се в две обични, предани очи!

Изправиш ли се, внимателно пристъпвай,

на пръсти… Крехкичката живинка пази!

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??