25 mar 2008, 22:08

Когато любовта връхлети 

  Poesía » De amor
1229 0 13
Събирах със години в бели пазви -
мъдрости, съвети, благи думи,
от клетви и магии се опазих,
от лудости погрешни и безумни.

Никога не се обръщах скришом,
надничайки в ръцете на живота,
с пълни шепи свободата вдишвах -
бях безстрашна, за света готова.

Моят замък бе непревземаем -
кулите му стигаха небето!
Но кой открадна ключа таен
и затича право към сърцето?

Само за секунди бе сразена,
обучена с години вярна стража...
И победителката беше победена,
без да може думичка да каже...

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??