16 may 2007, 9:44

КОГАТО ПОЗЛАТЕНОТО КРАЙБРЕЖИЕ... 

  Poesía
586 0 4
 

***



Когато   позлатеното крайбрежие

люлее още сънени тревите

и млякото на утринната нежност

потича  по среброто на вълните,


кобилици извили грациозно 

брега свенливо-ален да погалят

с ухания от пламналата роза            

на изгрева -  кървящо огледало,


издъхва  бризът с моята въздишка,

шепти водата с моя воден трепет,

и грейва хоризонтът - светла нишка

от сянката ми  плъзнала към тебе...

© Забраван Забраванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??