8 sept 2016, 7:19  

Когато слънцето изгрява 

  Poesía
372 1 5

Когато слънцето изгрява на млада чайка на крилете,
когато слънцето изгрява, морето гали се в небето...
Когато слънцето изгрява и язди вятъра вълните,
когато слънцето изгрява, тогава раждат се мечтите!

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??