8 сент. 2016 г., 07:19  

Когато слънцето изгрява 

  Поэзия
374 1 5

Когато слънцето изгрява на млада чайка на крилете,
когато слънцето изгрява, морето гали се в небето...
Когато слънцето изгрява и язди вятъра вълните,
когато слънцето изгрява, тогава раждат се мечтите!

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??