8.09.2016 г., 7:19 ч.  

Когато слънцето изгрява 

  Поезия
373 1 5

Когато слънцето изгрява на млада чайка на крилете,
когато слънцето изгрява, морето гали се в небето...
Когато слънцето изгрява и язди вятъра вълните,
когато слънцето изгрява, тогава раждат се мечтите!

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??