22 ene 2008, 22:36

Когато съм различна 

  Poesía
766 0 18
 

 

***

Разпилявам пръски сняг -

топят се в дъх от праскови

и в нежния им бяг

тъгувам по снежинките.

Разплисквам цветовете -

крещят във кални багри,

а шеметният свят

изчезва сред въздишките.

 

***

Не се страхувам сутрин

и с грим от теменужки

прелиствам нотни блянове

от векове ненужни.

Творя те в синя чувственост,

от извратена гордост,

от каменно безумие

и страстна бездуховност.

Творя те като собственост -

безкрилна и безлична.

За да те имам истински,

когато съм различна.

 

22.01.08

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??