19 feb 2023, 7:51  

Кой смени бебето 

  Poesía » Para niños
305 0 0

 

Говорихме често за братче

в корема на мама.

Сестриче роди се, обаче.

Сюрпризът голям е!

 

Че не е на баткото волята

се чу чак до хребета.

„О, ма-мо! Ще кажеш ли, моля те,

кога смени бебето?"

© Цонка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??