19.02.2023 г., 7:51 ч.  

Кой смени бебето 

  Поезия » За деца
307 0 0

 

Говорихме често за братче

в корема на мама.

Сестриче роди се, обаче.

Сюрпризът голям е!

 

Че не е на баткото волята

се чу чак до хребета.

„О, ма-мо! Ще кажеш ли, моля те,

кога смени бебето?"

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??