Feb 19, 2023, 7:51 AM  

Кой смени бебето 

  Poetry » For kids
303 0 0

 

Говорихме често за братче

в корема на мама.

Сестриче роди се, обаче.

Сюрпризът голям е!

 

Че не е на баткото волята

се чу чак до хребета.

„О, ма-мо! Ще кажеш ли, моля те,

кога смени бебето?"

© Цонка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??