19 февр. 2023 г., 07:51  

Кой смени бебето 

  Поэзия » Для детей
313 0 0

 

Говорихме често за братче

в корема на мама.

Сестриче роди се, обаче.

Сюрпризът голям е!

 

Че не е на баткото волята

се чу чак до хребета.

„О, ма-мо! Ще кажеш ли, моля те,

кога смени бебето?"

© Цонка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??