18 ene 2015, 14:07

Кокичета 

  Poesía » Otra
449 0 10



                           КОКИЧЕТА

 

                         Сняг или кокичета?

                         Може би и двете!

                         Смелите мъничета

                         топлят ми ръцете.

 

                         Тази белота сияе

                         в толкова нюанси.

                         Зимата не си отива,

                         прави реверанси!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??