18.01.2015 г., 14:07 ч.

Кокичета 

  Поезия » Друга
447 0 10



                           КОКИЧЕТА

 

                         Сняг или кокичета?

                         Може би и двете!

                         Смелите мъничета

                         топлят ми ръцете.

 

                         Тази белота сияе

                         в толкова нюанси.

                         Зимата не си отива,

                         прави реверанси!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??