Jan 18, 2015, 2:07 PM

Кокичета 

  Poetry » Other
450 0 10



                           КОКИЧЕТА

 

                         Сняг или кокичета?

                         Може би и двете!

                         Смелите мъничета

                         топлят ми ръцете.

 

                         Тази белота сияе

                         в толкова нюанси.

                         Зимата не си отива,

                         прави реверанси!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??