4 jun 2009, 23:14

Коктейл 

  Poesía
434 0 0

Все още дъжд.

Отрова и мъка

само веднъж.

Пак малко тъга

и шепа сълзи.

Щипка горчива усмивка,

за да не ръми.

Има много път

и нови луни.

Затова светът

върви и търпи.

© Изгубена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??