4.06.2009 г., 23:14 ч.

Коктейл 

  Поезия
437 0 0

Все още дъжд.

Отрова и мъка

само веднъж.

Пак малко тъга

и шепа сълзи.

Щипка горчива усмивка,

за да не ръми.

Има много път

и нови луни.

Затова светът

върви и търпи.

© Изгубена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??