4 июн. 2009 г., 23:14

Коктейл 

  Поэзия
432 0 0

Все още дъжд.

Отрова и мъка

само веднъж.

Пак малко тъга

и шепа сълзи.

Щипка горчива усмивка,

за да не ръми.

Има много път

и нови луни.

Затова светът

върви и търпи.

© Изгубена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??