Jun 4, 2009, 11:14 PM

Коктейл 

  Poetry
433 0 0

Все още дъжд.

Отрова и мъка

само веднъж.

Пак малко тъга

и шепа сълзи.

Щипка горчива усмивка,

за да не ръми.

Има много път

и нови луни.

Затова светът

върви и търпи.

© Изгубена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??