17 nov 2009, 19:23

Колкото - толкова 

  Poesía » De amor
1262 0 6

Колкото - толкова, беше ни писано,

беше от врачки предсказано.

Обич такава не е орисана

цял живот да продължава.

Колкото - толкова, всичко си казахме,

всичко си взехме и дадохме,

малка трохичка  дори не  пожалихме,

за да замесим пак хляба.

Колкото - толкова, а ми е тегаво,

тъмно ми е на душата,

негър протяжно песента пее,

даже разплака и мрака.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??